Menu Content/Inhalt
Naslovnica

 

 

Proizvodi PDF Ispis E-mail
 2D prozori

2D je sustav profila Salamander s dvije brtve.

Na prozore ugrađujemo spojnice klupčice koje omogućuju ispravnu montažu vanjske i unutarnje klupčice bez obzira o kojoj se vrsti materijala radi.

 

Technische Daten: Uf=1,5 W/m2K · Schallschutz bis 46 dB

Einbruchhemmung bis WK2
{mospagebreak}

 

 3 D prozori
 

3D je sustav profila Salamander s tri brtve. Ukupna širina omogućuje veći razmak između komora, što daje još bolja izolacijska svojstva.
Vrhunski dizajn ovog sustava profila, kao i funkcionalne osobine prozora, dokazuju da je sustav 3D daleko ispred konkurencije.

Na 3D prozore također ugrađujemo spojnice klupčice, koje omogućuju ispravnu montažu vanjske i unutarnje klupčice bez obzira o kojoj se vrsti materijala radi.

Vanjska klupčica može biti od kamena, lima, kako prikazuje slika gore.
Na ovaj način montirane klupčice spriječit će da kiša koja se slijeva niz prozor ulazi u zid vaše kuće.

 
 

Technische Daten: Uf = 1,3 W/m2K · Schallschutz bis 46 dB

Einbruchhemmung bis WK2

{mospagebreak}

 

 
 
 
 

OKOVI

Winkhaus okove odlikuje veliki broj zatvarača koje ugrađujemo na krilo i okvir, što pridonosi većoj sigurnosti Vašeg doma.

 

Sigurnosni okov s dvostrukim zatvaranjem i sigurnosnom zapornom pločicom znatno smanjuje mogućnost provale te povećava pritisak na brtvu, što u kombinaciji s dodatnim zatvaračima daje idealno brtvljenje našim prozorima.
U naše proizvode takvi se okovi ugrađuju standardno, bez dodatne nadoplate.

{mospagebreak}

ULAZNA VRATA

Vrata načinjena iz profila Salamander vrhunske su kvalitete i dizajna. Ukoliko odaberete naša vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan, unikatan i dugovječni proizvod.
Naša vrata zadovoljit ć
e i najzahtjevnije kupce, a Vašoj kući dat će poseban izgled.

Osim što su glavni dio stolarije na kući, te trebaju zadovoljiti svojim izgledom, također trebaju zadovoljiti i svojom funkcionalnošću.


LINK NA FOTO GALERIJU VRATA -  http://www.grad-export.hr/proizvodi1.html

{mospagebreak}
 

KOMARNICI

U ponudi se nalaze i komarnici. Ovaj dodatak prozorima izvrsno je rješenje
za obranu od muha, komaraca i drugih insekata, pogotovo u ljetno vrijeme.
Možete odabrati između fiksnih ili rolo komarnika.
U fiksnoj izvedbi komarnik se na prozor montira kao zaseban element.
U rolo izvedbi komarnik je na prozor moguće montirati zasebno ili zajedno
s roletom.
Rolo komarnici u roleti ne mogu se montirati naknadno, već se u prozor
mogu ugraditi samo u isto vrijeme kad i roleta.  

 


{mospagebreak}



GARAŽNA VRATA


Berry-krilno podizna vrata
Najkupovanija garažna vrata u europi

 Sekcijska garažna vrata
Elegancija, udobnost i sigurnost bez premca




Dokazana Berry vrata otvaraju se prema van, prije nego što uđu pod strop vaše garaže. Preko 30 motiva od čelika ili drva daju vam velike mogućnosti odabira.

Moderna i elegantna sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore. Tako dobivate više prostora u i ispred garaže - važna prednost kod uskih prolaza i velikih dimenzija automobila kao što su kombi vozila, transportna vozila ili terenska vozila.

Ulazna i garažna vrata istog izgleda
Posebno ekskluzivna Hormann Design vrata daju vašoj kući kompletno jedinstvenu notu te ih uvelike razlikuje od uobičajenih ulaznih vrata.

Kod mnogih varijanti sa stilski organiziranim elementima ova Hormann Design vrata posebno u kombinaciji sa Hormann Design ulaznim vratima daju atraktivan izgled i plijene pažnju te time iskazuju Vaše velike zahtjeve.

{mospagebreak}

VENECIJANERI ILI ŽALUZINE

 

Imaju široku primjenu zbog optimanle zaštite od sunca, izvrsne kontrole ulaska i izlaska svjetlosti, te zaštite Vaše intime. Odlikuje ih lagano postavljanje i garantirana trajnost. Izrađuju se u velikom izboru modernih boja (standard, metalic, perforirane) isključivo po zadanim dimenzijama. Tip žaluzina: Unutarnje 25 mm -lako se montiraju stropno, na okvir ili bočno na zid. Savršeno se uklapaju u bilo koji prostor kao zamjena za klasične zavjese.

 {mospagebreak}

TRAKASTE ZAVJESE

 

Namjenjene su dekoraciji prostora i zaštiti od sunca. Lamele su izrađene iz antistatičkih impregniranih materijala. Primjenjuju se najviše u poslovnim prostorima, ali se izvrsno uklapaju i u stambeni dio.
Montaža je moguća na više načina: stropno, bočno ili na kose površine. Trake mogu biti širine 127 mm, 89 mm, ili 63,5 mm ovisno o Vašoj želji.
Veliki izbor boja i kvalitetnih materijala ostavlja prostor odluci o baš ovom načinu zaštite od sunca i neželjenih pogleda.


 

 

Blic Vijesti

U tijeku je sniženje  garažnih vrata!

 

 

Ankete

Kako ste saznali za nas?
 

Tko je Online